Zestien gewonden door Russische aanval

17 januari 2024

Bij een Russische aanval op Charkiv, de tweede stad van Oekraïne, zijn zestien gewonden gevallen.“Er zijn zestien mensen gewond geraakt als gevolg van Russische beschietingen in het centrum van Charkiv. Twee vrouwen zijn er ernstig aan toe”, zei Oleg Sinegoebov op berichtendienst Telegram.Volgens Sinegoebov bestookten Russische troepen de stad met twee S-300-raketten en beschadigden ze woongebouwen.

Poetin verwoest het leven van mensen die niets hebben misdaan. Laten we hen helpen in deze afschuwelijke tijden.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator