Tweede Phantom 4 Pro voor The Sunflower Project­čî╗

12 november 2023

The Sunflower Project heeft tot doel het Oekraïense land te ontdoen van mijnen en andere explosieven. DJI Phantom 4 Pro-drones zijn een cruciaal hulpmiddel bij deze ontmijningsoperaties!

We kijken ernaar uit om Kevin Raison, Harley Whitehead en de andere leden van het Sunflower-project­čî╗ te blijven steunen. Laten we het Oekra├»ense land weer veilig makenÔŁĄ´ŞĆ

Website van The Sunflower Project: bluestarsunflower.org

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberi├ź en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een sc├Ęne vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekra├»ne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow