Bied mee op kunstwerk van oorlogsschroot tbv Eyes on Ukraine

10 november 2023

Beeld van koper van Leo Klootwijk (www.klootwijk.art) gemaakt van Russisch oorlogsschroot(artillerie hulzen) uit Oekraïne. Wordt per opbod verkocht, waarbij 100% van de opbrengst gedoneerd zal worden aan het Eyes on Ukraine (EyesOnUkraine.eu) ter besteding aan directe hulp ter plaatse. Het hoogste bod zal als basis dienen voor een live veiling op 17 oktober. Wanneer uw bod dan niet overtroffen wordt, bent u de koper. De mensen daar hebben uw hulp nodig, biedt mee. Hieronder de biedingslinks via de site van de kunstenaar of via marktplaats.

Sculpture for Ukrain, click on image to see more! — Leo Klootwijk

≥ Uniek beeld voor Oekraïne — Kunst | Beelden en Houtsnijwerken — Marktplaats

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]