Bied mee op kunstwerk van oorlogsschroot tbv Eyes on Ukraine

10 november 2023

Beeld van koper van Leo Klootwijk (www.klootwijk.art) gemaakt van Russisch oorlogsschroot(artillerie hulzen) uit Oekraïne. Wordt per opbod verkocht, waarbij 100% van de opbrengst gedoneerd zal worden aan het Eyes on Ukraine (EyesOnUkraine.eu) ter besteding aan directe hulp ter plaatse. Het hoogste bod zal als basis dienen voor een live veiling op 17 oktober. Wanneer uw bod dan niet overtroffen wordt, bent u de koper. De mensen daar hebben uw hulp nodig, biedt mee. Hieronder de biedingslinks via de site van de kunstenaar of via marktplaats.

Sculpture for Ukrain, click on image to see more! — Leo Klootwijk

≥ Uniek beeld voor Oekraïne — Kunst | Beelden en Houtsnijwerken — Marktplaats

 

 

 

Gerelateerde berichten