Generatoren op een aanhanger laden

25 december 2022

Liefdadigheidsstichting “KOLO” en Eyes on Ukraine hebben opnieuw een batch ‘draagbare energieoplossingen’ aan Oekraïne geleverd.
De lading bestaat uit 14 generatoren van 8 kW, 1 generator van 100 kW, 1 generator van 25 kW en 30 Ecoflow-powerstations.

In deze video kun je zien hoe de bij Ritchie Bros gekochte 100 kW- en 25 kW-generatoren op de trailer worden geladen. De rest van de lading is al in het busje geladen.

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow