Drones voor Kerstmis

21 december 2022

Is het vreemd dat mensen deze kerst anders doorbrengen?

Het is al 21 december, maar er zijn ​​duizenden Oekraïense krijgsgevangenen en bijna 700.000 soldaten staan aan de frontlinie. Hoe kunnen we ze helpen?

Deze oorlog is eerder technologisch dan menselijk. Drones kunnen in de huidige gevechten niet worden vervangen. Het enige wat we horen van soldaten in Bakhmut is: “We hebben meer DJI Mavic 3-drones nodig”! Maar onze dronevoorraden zijn beperkt vanwege een gebrek aan financiering. Mavic3-drones zijn erg duur, maar effectief voor een slagveld als Bakhmut.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]