Appartementencomplex in Stoyanka, Bucha regio

10 augustus 2022

Stoyanka, een dorp in het district Bucha, langs de Zhytomyr-snelweg.
Dit verwoeste appartementencomplex is slechts één van de velen. Net als Borodyanka werd dit gebouw beschadigd door Russische beschietingen. In Stoyanka beschoten en mortierden Russische troepen evacués die enkele kilometers verderop de rivier de Irpin probeerden over te steken, waarbij acht mensen omkwamen. Families hadden hun naasten, vrienden en buren verloren.
De vijand heeft nog geen excuses aangeboden aan families en hun terroristische acties opgeëist.

Het gebouw ervoor werd getroffen door Russische beschietingen.

Video door Mykola Kondrashev

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator