Appartementencomplex in Stoyanka, Bucha regio

10 augustus 2022

Stoyanka, een dorp in het district Bucha, langs de Zhytomyr-snelweg.
Dit verwoeste appartementencomplex is slechts één van de velen. Net als Borodyanka werd dit gebouw beschadigd door Russische beschietingen. In Stoyanka beschoten en mortierden Russische troepen evacués die enkele kilometers verderop de rivier de Irpin probeerden over te steken, waarbij acht mensen omkwamen. Families hadden hun naasten, vrienden en buren verloren.
De vijand heeft nog geen excuses aangeboden aan families en hun terroristische acties opgeëist.

Het gebouw ervoor werd getroffen door Russische beschietingen.

Video door Mykola Kondrashev

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow