Gebombardeerd winkelcentrum in Bucha

6 augustus 2022

De gebeurtenissen in Bucha waren hartverscheurend voor de Oekraïners. De infrastructuur en burgerdoelen raakten ernstig beschadigd, wat een achteruitgang van de economie en de levenskwaliteit veroorzaakte.
De video toont het gebombardeerde winkelcentrum. Het is een van de plekken waar mensen bouwmaterialen en huishoudelijke artikelen konden kopen.

Video door Mykola Kondrashev.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator