We zien het allemaal gebeuren.

We kunnen er iets aan doen.
Helpt u mee?

Stichting Charity

Eyes on Ukraine

Nieuws 28 November 2023

Zwaargewonde zwangere Oekraïense vrouw word weggedragen uit een door de Russen gebombardeerde kraamkliniek. Haar kind wordt uiteindelijk doodgeboren, zij overlijdt een halfuur daarna. Putin deporteert, martelt en moord, wordt u er ook zo verdrietig van. Stichting Eyes on Ukraine helpt Oekraïne met oa video-drones, medische kits , terreinwagens, aggregaten en dieselheaters. Helpt u mee!

Putin valt weer de Oekraïense energie infrastructuur aan, er zijn voor de komende ijskoude winter urgent kleine generatoren nodig.

Vandaag wordt hevig gevochten in Zaporizja en Avdiivka, volg het op de actuele kaart.

Helpt
u mee?

Putin deporteert, martelt en moordt, wordt u er ook zo verdrietig van?

Stichting Eyes on Ukraine bied hulp en ondersteuning aan slachtoffers met o.a.

Generators
Medische kits
Kachels
Veiligheids-drones

U kunt de stichting helpen door te doneren.
Ieder bedrag is welkom!

Wat is
er nodig

President Zelenskyy vraagt vandaag op United 24 om zoveel mogelijk camera-drones.

Deze drones worden gebruikt om duizenden levens te sparen. De drones worden gebruikt voor verkenning boven het front en het vastleggen van oorlogsmisdaden.

Oekraïense verdedigers en burgers raken lelijk gewond door Putins wrede oorlog. Onze Medkits stoppen acute bloedingen totdat er professionele hulp geboden kan worden.

Stichting
ANBI

Eyes on Ukraine is een stichting ANBI. Alle kosten voor organisatie en transport worden gedragen door het sponsorbedrijf en vrijwilligers.

Met elke euro die u stort worden drones, generatoren, medtkits etc. gekocht.

Eyes on Ukraïne bij Radio NPO 1

Stichting Eyes on Ukraine was onlangs te gast bij de Nederlandse Radio NPO 1 om te praten over hun doel om zoveel mogelijk drones te doneren aan Oekraïne. Deze stichting heeft als missie om de veiligheid en het welzijn van de Oekraïense bevolking te verbeteren door middel van het inzetten van drones voor surveillance en reddingsoperaties.

Laatste Updates
Eyes on Ukraine

Laatste Updates Eyes on Ukraine

Resultaten

Totaal opgehaald

> €675.000

Aantal generatoren

1294kw

Duizend Drones Doel

663/1000

Terreinauto’s geleverd

18

Zonder u zijn we nergens

Eyes on Ukraine is een Nederlands initiatief, gestart t.g.v. de Russische invasie. We werken hoofdzakelijk samen met hulporganisatie KOLO in Oekraïne. Zodat we snel kunnen schakelen naar behoefte.