We zien het allemaal gebeuren.

We kunnen er iets aan doen.
Helpt u mee?

Stichting Charity

Eyes on Ukraine

Laffe aanval op Oekraine

Zwaar gewonde zwangere Oekrainse vrouw wordt weggedragen, uit een door de Russen gebombardeerde kraamkliniek. Haar kind wordt doodgeboren, zij sterft een half uur later.

Poetin deporteert, martelt en moord, wordt u er ook zo verdrietig van. Stichting Eyes on Ukraine helpt de Oekraine met oa video drones, medische kits, terreinwagens, generatoren en powerstations. Helpt u mee!

Nieuws 16 April 2024

Poetin bombardeert Oekrainse burgerdoelen en energievoorzieningen. Ook blijft hij kinderen ontvoeren onder het mom van vakantie.

Vandaag wordt er hevig gevochten in Zaporizja en Krynky, volg het op de actuele kaart.

Lees meer nieuws over de Oekraine onderaan deze pagina bij: Laatste updates Eyes on Ukraine

Helpt
u mee?

Poetin deporteert, martelt en moordt, wordt u er ook zo verdrietig van?

Stichting Eyes on Ukraine bied hulp en ondersteuning aan slachtoffers met o.a.

Generators
Medische kits
Powerstations
Veiligheids-drones

U kunt de stichting helpen door te doneren.
Ieder bedrag is welkom!

Wat is
er nodig

President Zelenskyy vraagt vandaag op United 24 om zoveel mogelijk camera-drones.

Deze drones worden gebruikt om duizenden levens te sparen. De drones worden gebruikt voor verkenning boven het front en het vastleggen van oorlogsmisdaden.

Oekraïense verdedigers en burgers raken lelijk gewond door Putins wrede oorlog. Onze Medkits stoppen acute bloedingen totdat er professionele hulp geboden kan worden.

Stichting
ANBI

Eyes on Ukraine is een stichting ANBI. Alle kosten voor organisatie en transport worden gedragen door het sponsorbedrijf en vrijwilligers.

Met elke euro die u stort worden drones, generatoren, medtkits etc. gekocht.

Eyes on Ukraïne bij Radio NPO 1

Stichting Eyes on Ukraine was onlangs te gast bij de Nederlandse Radio NPO 1 om te praten over hun doel om zoveel mogelijk drones te doneren aan Oekraïne. Deze stichting heeft als missie om de veiligheid en het welzijn van de Oekraïense bevolking te verbeteren door middel van het inzetten van drones voor surveillance en reddingsoperaties.

Laatste Updates
Eyes on Ukraine

Laatste Updates Eyes on Ukraine

 • 16 april 2024

  In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

 • 14 april 2024

  Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

 • 14 april 2024

  We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow      

 • 13 april 2024

  Medici, militaire artsen en verpleegsters redden elke ❗️minuut❗️ de levens van de Oekraïense soldaten. Zij zijn de reddende engelen in de gruwelijke realiteit van oorlog. Wij ondersteunen onze medici met onder andere deze gedoneerde goederen om hun werk eenvoudiger en efficiënter te maken! 💙Doneer voor medische goederen 💛 . .  

 • 12 april 2024

  Met een hart vol dankbaarheid kijkt de goede doelenorganisatie Eyes on Ukraine terug op de steun van haar donateurs. Dankzij hun vrijgevigheid kunnen we opnieuw levens redden en hoop brengen aan de helden van Oekraïne. Deze week sturen we een dozijn grote noodstroom batterijen naar het door conflicten geteisterde land, die hard nodig zijn om [...]

 • 11 april 2024

  Het Russische raketschip Serpoechov, dat voor de exclave Kaliningrad aan de Oostzee lag, werd op 8 april in brand gestoken. Door de brand is het schip ‘onbruikbaar gemaakt’ en zijn ‘de communicatie- en automatiseringsmiddelen’ volledig vernietigd. . Een bron van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne bevestigde tegenover de Kiev Independent dat zijn agenten achter het [...]

 • 10 april 2024

  Eyes on Ukraine verzorgd weer autos voor de helden van door uw gedoneerde gelden. Hartelijk dank hiervoor. Het doel: de Overwinning van Oekraïne dichterbij brengen door de strijdkrachten te voorzien van betrouwbaar en duurzaam wegtransport. De auto aan het front redt levens. Voertuigen zijn essentieel voor verkenningsmissies, het bezorgen van goederen en de evacuatie van [...]

Resultaten

Totaal opgehaald

> €745.000

Aantal generatoren

1494kw

Duizend Drones Doel

697/1000

Terreinauto’s geleverd

24

Zonder u zijn we nergens

Eyes on Ukraine is een Nederlands initiatief, gestart t.g.v. de Russische invasie. We werken hoofdzakelijk samen met hulporganisatie KOLO in Oekraïne. Zodat we snel kunnen schakelen naar behoefte.