Nieuws 24 May 2024

Terreur bombardementen op burgerdoelen in de Oekraïne. Kleine Liza (foto boven) is omgekomen. Putin deporteert, martelt en moord, wordt u er ook zo verdrietig van. Stichting Eyes on Ukraine helpt Oekraïne met oa video-drones, medische kits , terreinwagens, aggregaten en dieselheaters. Helpt u mee!

Putin valt weer de Oekraïense energie infrastructuur aan, er zijn voor de komende ijskoude winter urgent kleine generatoren nodig.

Vandaag wordt hevig gevochten in Zaporizja en Avdiivka, volg het op de actuele kaart.

Helpt
u mee?

Putin deporteert, martelt en moordt, wordt u er ook zo verdrietig van?

Wij bieden hulp en ondersteuning aan slachtoffers met o.a.

Generators
Medische kits
Kachels
Veiligheids-drones

U kunt de stichting helpen door te doneren.
Ieder bedrag is welkom!

Wat is
er nodig

President Zelenskyy vraagt vandaag op United 24 om zoveel mogelijk camera-drones.

Deze drones worden gebruikt om duizenden levens te sparen. De drones worden gebruikt voor verkenning boven het front en het vastleggen van oorlogsmisdaden.

Oekraïense verdedigers en burgers raken lelijk gewond door Putins wrede oorlog. Onze Medkits stoppen acute bloedingen totdat er professionele hulp geboden kan worden.

Stichting
ANBI

Eyes on Ukraine is een stichting ANBI. Alle kosten voor organisatie en transport worden gedragen door het sponsorbedrijf en vrijwilligers.

Met elke euro die u stort worden drones, generatoren, medtkits etc. gekocht.

Eyes on Ukraïne bij Radio NPO 1

Stichting Eyes on Ukraine was te gast bij de Nederlandse Radio NPO 1 om te praten over hun doel om zoveel mogelijk drones te doneren aan Oekraïne. Deze stichting heeft als missie om de veiligheid en het welzijn van de Oekraïense bevolking te verbeteren door middel van het inzetten van drones voor surveillance en reddingsoperaties.

Laatste Updates
Eyes on Ukraine

Laatste Updates Eyes on Ukraine

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

Resultaten

Totaal opgehaald

> €1.145.000

Aantal generatoren

1494kw

Duizend Drones Doel

791/1000

Terreinauto’s geleverd

76

Zonder u zijn we nergens

Eyes on Ukraine is een Nederlands initiatief, gestart t.g.v. de Russische invasie. We werken hoofdzakelijk samen met hulporganisatie KOLO in Oekraïne. Zodat we snel kunnen schakelen naar behoefte.