Momenteel voeren we actie om 15 legerambulances van hoofdarts Nadia van de commando eenheid Omega te voorzien van powerstations.

Deze ambulances staan vaak dagen dicht bij het front zonder stroomvoorziening. Deze grote batterijen zijn essentieel, want zonder stroom in de ambulances staken de monitoren en de beademingsapparaten. Vijftien powerstations kunnen het verschil maken en de levens van gewonde soldaten redden. Voor deze ambulances zijn grotere powerstations nodig zoals de Ecoflow delta 2000 max of de Singo 2000. Steun mee, elke bijdrage kan een leven redden.

Doneer via optie “Vrije keuze donatie” en selecteer dan optie “Ambulance Powerstations”

Zoals te zien op deze foto; elke dag vecht Nadia samen met haar team tegen de klok. De oorlog verwoest niet alleen gebouwen, maar ook de levens van duizenden mensen. Soldaten raken gewond door explosies en kogels en moeten met spoed per ambulance worden geëvacueerd worden uit de vuurlinie. Het geschreeuw van pijn, de geur van bloed – het is hun dagelijkse realiteit.

Nadia en haar collega’s werken dag en nacht om deze helden de zorg te bieden die ze zo wanhopig nodig hebben. Elke geredde soldaat is een stap dichter bij Oekraïne’s overleving, een kans om de strijd voor vrijheid voort te zetten. De tiran aan de andere kant van de frontlinie gebruikt verraderlijke middelen, zonder respect voor menselijk leven, om hen te breken.

Maar zelfs in dit immense lijden, blijven we vastberaden geloven. Deze helden verdienen niet alleen onze steun, maar ook een toekomst. Het redden van hun leven is niet alleen een medische noodzaak – het is een daad van verzet.

Voor deze ambulances leveren we zogenaamde 2 kilowatt powerstations. Deze zijn divers bruikbaar en hebben genoeg stroom om de ambulance draaiende te houden. De Singo 2000 (zie afbeelding) of de ecoflow delta max 2000 zijn geschikt voor Nadia haar ambulances. Deze kosten respectievelijk 800 en 1000 euro.

Doneer via optie “Vrije keuze donatie” en selecteer dan optie “Ambulance Powerstations” kies dan uw bedrag.