Grote Russische aanval mislukt

4 april 2024

Afgelopen weekend tijdens de koude ochtend, werd een grootschalige Russische aanval gelanceerd in de richting van Avdiivka. Een menigte van 36 tanks en 12 BMP’s denderde voort, als een woeste horde. Het leek een episch schouwspel te worden, een triomfantelijke mars door de velden.

Maar zoals het lot zou hebben, waren de Russen niets meer dan marionetten van hun eigen overschatting. De Oekraïense verdedigingslinie, geleid door de 25e Luchttransportdivisie, wachtte hen op met koele vastberadenheid.

De Russische tanks, op zoek naar prooi, kwamen vast te zitten in de modder van de realiteit. Terwijl hun kanonnen donderden en hun motoren bulderden, wisten ze niet dat hun ondergang al nabij was.

Met precisie en moed bestookten de Oekraïense troepen hun overmoedige vijand. Explosies verlichtten de hemel als vuurwerk op oudejaarsavond. Tanks werden tot schroot herleid, hun stalen pantser doorboord.

De rook trok langzaam op, onthullend een surrealistisch tafereel van vernietiging. De Russische troepen, eens zo trots en zelfverzekerd, waren nu niets meer dan verslagen soldaten, omringd door de wrakstukken van hun eigen ambitie.

De beelden van het slagveld vertelden het verhaal van een domme aanval, van een overmoedige agressor die de kracht van zijn tegenstander onderschatte. Voor Rusland betekende dit weer een pijnlijke les in nederigheid, terwijl de Oekraïense troepen hun vastberadenheid en effectiviteit in het verdedigen van hun grondgebied eens te meer bewezen.

Strijd mee tegen de tiran Putin!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow