Grote Russische aanval mislukt

4 april 2024

Afgelopen weekend tijdens de koude ochtend, werd een grootschalige Russische aanval gelanceerd in de richting van Avdiivka. Een menigte van 36 tanks en 12 BMP’s denderde voort, als een woeste horde. Het leek een episch schouwspel te worden, een triomfantelijke mars door de velden.

Maar zoals het lot zou hebben, waren de Russen niets meer dan marionetten van hun eigen overschatting. De Oekraïense verdedigingslinie, geleid door de 25e Luchttransportdivisie, wachtte hen op met koele vastberadenheid.

De Russische tanks, op zoek naar prooi, kwamen vast te zitten in de modder van de realiteit. Terwijl hun kanonnen donderden en hun motoren bulderden, wisten ze niet dat hun ondergang al nabij was.

Met precisie en moed bestookten de Oekraïense troepen hun overmoedige vijand. Explosies verlichtten de hemel als vuurwerk op oudejaarsavond. Tanks werden tot schroot herleid, hun stalen pantser doorboord.

De rook trok langzaam op, onthullend een surrealistisch tafereel van vernietiging. De Russische troepen, eens zo trots en zelfverzekerd, waren nu niets meer dan verslagen soldaten, omringd door de wrakstukken van hun eigen ambitie.

De beelden van het slagveld vertelden het verhaal van een domme aanval, van een overmoedige agressor die de kracht van zijn tegenstander onderschatte. Voor Rusland betekende dit weer een pijnlijke les in nederigheid, terwijl de Oekraïense troepen hun vastberadenheid en effectiviteit in het verdedigen van hun grondgebied eens te meer bewezen.

Strijd mee tegen de tiran Putin!

.

.

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator