6 stuks wiel aangedreven Subaru Forresters afgeleverd

17 maart 2024

6 auto’s geleverd aan Oekraïense artsen⛑️🚑

Subaru Foresters werden naar de medische evacuatie-eenheden gestuurd! Patiënten kunnen liggend worden vervoerd naar het dichtstbijzijnde stabilisatiepunt.

Deze auto’s zullen tientallen Oekraïense levens redden! Bedankt voor uw donatie aan dit doel❤️

Together towards the victory!
Glory to Ukraine🇺🇦

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow