Opel Zafira vol met noodbatterijen

7 januari 2024

Recent geleverd door EoU een Opel Zafira vol met noodbatterijen. In de Oekraine zijn de mensen gewend aan strenge kou. Maar wanneer de elektriciteit uitvalt en men in duisternis word gehuld zijn deze energiebuffers onontbeerlijk. Met behulp van de noodbatterijen kunnen ze essentiële apparaten zoals kachels en draagbare verwarmingen inschakelen.  De noodbatterijen zijn als levenslijnen die de mensen in deze koude strijd tegen de elementen ondersteunen.

Terwijl de batterijen hun magie verrichtten, komen de bewoners samen. Ze delen verhalen, delen de warmte en creëren een gevoel van gemeenschap te midden van de winterse ontberingen. De noodbatterijen dienden niet alleen als energiebronnen, maar ook als symbolen van veerkracht en saamhorigheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]