30 Ecoflow Batterijen

2 januari 2024

Vanwege de bombardementen zijn momenteel reserve batterijen zeer nodig in de Oekraine. We hebben in Frankrijk 30 grote gereviseerde Ecoflow batterijen gekocht met 66% korting (zie foto). Deze zijn nagekeken door de Ecoflow merkdealer en onze technische man. De batterijen hebben een marktwaarde van ongeveer 25.000 euro. Ons doel is de door jullie geschonken donaties zo efficiënt mogelijk intekopen en te brengen op de plaatsen waar de nood het hoogst is. Alle organisatie kosten worden gedragen door de vrijwilligers van de Stichting, dus elke euro komt op de goede plek. Nogmaals dank aan alle donateurs.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]