30 Ecoflow Batterijen

2 januari 2024

Vanwege de bombardementen zijn momenteel reserve batterijen zeer nodig in de Oekraine. We hebben in Frankrijk 30 grote gereviseerde Ecoflow batterijen gekocht met 66% korting (zie foto). Deze zijn nagekeken door de Ecoflow merkdealer en onze technische man. De batterijen hebben een marktwaarde van ongeveer 25.000 euro. Ons doel is de door jullie geschonken donaties zo efficiënt mogelijk intekopen en te brengen op de plaatsen waar de nood het hoogst is. Alle organisatie kosten worden gedragen door de vrijwilligers van de Stichting, dus elke euro komt op de goede plek. Nogmaals dank aan alle donateurs.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 22 juni 2024

    De Oekraïense aanvallen in Rusland worden steeds frequenter en dringen dieper door in vijandelijk gebied. Bijna dagelijks worden Russische olieraffinaderijen getroffen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt en de economische situatie in Rusland verder onder druk zet. Gisteren gaven de Verenigde staten Oekraïne toestemming om met hun wapens Rusland dieper te raken. Dit besluit lijkt een reactie [...]

  • 21 juni 2024

    Mark Rutte, de voormalige premier van Nederland, is gekozen tot secretaris-generaal van de NAVO. Zijn benoeming komt op een cruciaal moment, nu de spanningen tussen Scandinavië en Rusland toenemen. Rutte's taak is om de bondgenootschappen te versterken en te voorkomen dat deze spanningen escaleren tot een gewapend conflict. De toetreding van Finland en Zweden tot [...]

  • 20 juni 2024

    Zweeds parlement keurt defensieovereenkomst met VS goed Het Zweedse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid een defensieovereenkomst met de Verenigde Staten goedgekeurd. Tegenstanders wijzen erop dat de wet de weg vrijmaakt voor de inzet van kernwapens en de installatie van permanente Amerikaanse bases in Zweden. De defensiesamenwerkingsovereenkomst (DCA), die in december werd ondertekend door Stockholm [...]