Power stations om te gebruiken als noodstroomvoorziening

26 december 2023

Net zoals vorig jaar wordt er weer een grote aanval verwacht op de energie infrastructuur. Het terroristische regime van Rusland doet er alles aan om het leven van Oekraïners zo onaangenaam mogelijk te maken.
op dit moment is Eyes on Ukraine bezig om een grote partij betaalbare refurbished power stations in te kopen. Hiermee sorteren we voor op de te verwachten stroom onderbrekingen. Hiervoor is nog veel geld nodig.

doneer voor een power station:
Bank: bunq.me/medsandmore4ukraine
PayPal: paypal.me/EyesOnUA
Onder vermelding van “power station”

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]