Power stations om te gebruiken als noodstroomvoorziening

26 december 2023

Net zoals vorig jaar wordt er weer een grote aanval verwacht op de energie infrastructuur. Het terroristische regime van Rusland doet er alles aan om het leven van Oekraïners zo onaangenaam mogelijk te maken.
op dit moment is Eyes on Ukraine bezig om een grote partij betaalbare refurbished power stations in te kopen. Hiermee sorteren we voor op de te verwachten stroom onderbrekingen. Hiervoor is nog veel geld nodig.

doneer voor een power station:
Bank: bunq.me/medsandmore4ukraine
PayPal: paypal.me/EyesOnUA
Onder vermelding van “power station”

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 22 juni 2024

    De Oekraïense aanvallen in Rusland worden steeds frequenter en dringen dieper door in vijandelijk gebied. Bijna dagelijks worden Russische olieraffinaderijen getroffen, wat aanzienlijke schade veroorzaakt en de economische situatie in Rusland verder onder druk zet. Gisteren gaven de Verenigde staten Oekraïne toestemming om met hun wapens Rusland dieper te raken. Dit besluit lijkt een reactie [...]

  • 21 juni 2024

    Mark Rutte, de voormalige premier van Nederland, is gekozen tot secretaris-generaal van de NAVO. Zijn benoeming komt op een cruciaal moment, nu de spanningen tussen Scandinavië en Rusland toenemen. Rutte's taak is om de bondgenootschappen te versterken en te voorkomen dat deze spanningen escaleren tot een gewapend conflict. De toetreding van Finland en Zweden tot [...]

  • 20 juni 2024

    Zweeds parlement keurt defensieovereenkomst met VS goed Het Zweedse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid een defensieovereenkomst met de Verenigde Staten goedgekeurd. Tegenstanders wijzen erop dat de wet de weg vrijmaakt voor de inzet van kernwapens en de installatie van permanente Amerikaanse bases in Zweden. De defensiesamenwerkingsovereenkomst (DCA), die in december werd ondertekend door Stockholm [...]