Vrijheid voor Oekraïense kinderen

21 december 2023

Ieder kind verdient de kans om op te groeien in een land van vrijheid en kansen. De Oekraïense kinderen moeten, net als alle anderen, omringd worden door de warmte van vrijheid, de belofte van onderwijs en de zekerheid van een stabiele toekomst. 🌈
Leven in een vrij Oekraïne betekent meer dan alleen autonomie; het betekent het beschermen van de essentie van de kindertijd.
Laten we vechten voor een Oekraïne waar kinderen zonder angst kunnen spelen. Een vrij Oekraïne is een investering in het potentieel, de creativiteit en het geluk van de volgende generatie. 🌟👧👦

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 20 februari 2024

    De Oekraïense luchtmacht heeft de afgelopen dagen niet minder dan zes Russische straaljagers en bommenwerpers heeft neergeschoten in het zuidoosten van het land. Dit is ons land, onze lucht. Bedankt voor het harde werk, wordt vervolgd.” Die boodschap bracht luitenant-generaal Nikolaj Olesjtsjoek, commandant van de Oekraïense luchtmacht, vanochtend naar buiten. Hij bevestigde daarmee de berichten [...]

  • 19 februari 2024

    Stichting Eyes on Ukraine is geboren uit de dringende noodzaak om de helden van Oekraïne te ondersteunen, de mannen en vrouwen die onvermoeibaar vechten voor de waarden van democratie, vrijheid en het vrije woord. Terwijl veel organisaties zich richten op het helpen van burgers, wat ook goed is, begrijpt Eyes on Ukraine dat het ondersteunen [...]

  • 17 februari 2024

    Volledig uitgeruste DJI Mavic 2 Enterprise Advanced thermische drone voor ontmijner Kevin Raison van The Sunflower Project. Kevin zal deze drone gebruiken om mijnen en UXO's te detecteren bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer metalen en kunststoffen in een ander tempo opwarmen en afkoelen dan de omgeving. De set bestaat uit de drone, smart controller, RTK [...]