Britse vrijwilliger ‘Big Mac’ bedankt Eyes on Ukraine voor de gedoneerde Ecoflow

30 november 2023

Enige tijd geleden heeft Eyes on Ukraine een donatie opgezet om een Ecoflow voor Britse Vrijwilliger ‘Big Mac’ te leveren. Het benodigde geld is opgehaald, De Ecoflow is gekocht en opgestuurd naar Oekraïne. Inmiddels wordt de Ecoflow gebruikt om onder andere drone accu’s mee op te laden.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator