3 terreinwagens

31 oktober 2023

Via jullie onze donateurs hebben we 3 terreinwagens kunnen kopen. Zie foto van een gedoneerde vierwiel aangedreven Toyota. Hartelijk dank hiervoor. De wagens worden momenteel gereedgemaakt voor het volgende hulpkonvooi naar de Oekraine door onze vrijwilligers. We houden jullie op de hoogte.

Daarnaast zijn we een nieuwe actie begonnen voor een inzameling voor dieselheaters a 155 euro per stuk.  Deze zijn deze winter nodig voor mensen in getroffen gebieden. Doneer nu! Doe een vrije donatie en vermeld voor dieselheaters.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]