2 grote Generators Hulpgoederenkonvooi 7 Oktober

6 oktober 2023

Morgen vertrek het hulpgoederen konvooi met oa 2 grote 51kw generators voor Zaporizja. En de behoefte aan hulp is dringender dan ooit.

Dit konvooi, bestaand uit tereinwagens beladen met essentiële hulpgoederen, symboliseert internationale solidariteit en de bereidheid om te helpen in tijden van nood.

Achter deze inspanning staan talloze vrijwilligers en donateurs die hun steun hebben aangeboden. Samen laten zij zien dat in moeilijke tijden de menselijke geest van mededogen en behulpzaamheid kan schitteren.

Laten we hopen dat deze daad van solidariteit de weg vrijmaakt voor een vreedzamere en welvarendere toekomst voor de mensen van Oekraïne.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 24 mei 2024

    Dankzij jullie non-stop steun en donaties hebben we weer 20 Ecoflows gekocht voor medici en soldaten! Dit voorjaar hebben we inmiddels 78 stuks 2 Kwh Ecoflows gekocht waarvan er 61 geleverd zijn. Het zijn refurbished 2 Kwh power stations die we voor €749 per stuk hier gekocht hebben. Doneer voor een generator of power station [...]

  • 23 mei 2024

    De Russische Zwarte Zeevloot is zijn laatste raketboot de korvet Cyclone op de bezette Krim kwijtgeraakt. Rusland kan nu geen kruisraketten meer afvuren vanaf de Krim. Een Oekraïense aanval zondag op de baai van Sevastopol in de Krim heeft zowel de Russische mijnenveger Kovrovets als het korvet Cyclone/Tsiklon, ernstig beschadigd of tot zinken gebracht, vertelde [...]

  • 22 mei 2024

    De “wereldpremière” van een nieuwe biopic over Vladimir Poetin met een door AI weergegeven centraal personage is aangekondigd voor 26 september. Deze week werd de film op het festival van Cannes met veel belangstelling getoond. In een verklaring vrijgegeven via PR Leap zei de Poolse studio AIO dat de film, getiteld Poetin, in 35 landen [...]