Marktplaats oplichter Denis doet zich voor als Eyes on Ukraine

23 september 2023

Op deze wijze willen we eenieder waarschuwen voor meneer Denis. Hij kocht een DJI Mini 2 drone via Marktplaats. Bij het ophalen vertelde hij dat hij voor ons werkt. Vervolgens kreeg hij een DJI Mavic Pro cadeau. Maar wij kennen deze man helemaal niet. Het is een ordinaire oplichter die misbruik maakt van de oorlog in Oekraïne.
De DJI Mavic Pro heeft hij middels deze advertentie te koop gezet op Marktplaats

Hij is opgenomen met de deurbelcamera van de verkoper. Zo ziet hij eruit.
Zijn voornaam is mogelijk Wilfred.

Zijn gegevens
Naam JAJ Denis / J Denis / Wilfred Denis
bankrekeningnr: NL02ABNA0524127220 / NL02 ABNA 0524 1272 20
telefoonnummer: 0650248418 / +31650248418
Woonplaats: Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch
Marktplaats naam: wmf
Marktplaats pagina: https://www.marktplaats.nl/u/wmf/318416

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow