Update 22 Augustus 2023

22 augustus 2023

Welkom op onze nieuwe website die het verschil maakt! Ontdek onze verhalen die onze missie belichten. Jouw steun is de sleutel tot verandering. Met een gebruiksvriendelijke donatie-ervaring wordt bijdragen eenvoudig en betekenisvol. Samen bouwen we aan een vrij Oekraine en een betere wereld. Elke donatie telt, elke klik brengt hoop. Sluit je aan bij onze beweging en maak vandaag nog een positieve impact. Samen geven we kracht aan verandering!

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator