De winter is gearriveerd in Oekraïne

21 november 2022

De winter is al in Oekraïne. Mensen herinneren zich dit seizoen als een tijd van feesten en tradities, maar ze zullen geen straten vol kerstverlichting of warme, gezellige cafés zien. Dankzij Rusland, dat de elektriciteitscentrales bombardeert, zit Oekraïne sinds oktober zonder elektriciteit. Mensen hebben dagelijks 8u/24u elektriciteit en licht.

De Oekraïners hebben dringend en voortdurend behoefte aan elektriciteitsgeneratoren die hen daartoe in staat stellen
1) water koken
2) voedsel koken
2) communicatie-apparatuur opladen
3) licht in huis laten branden
4) studenten om hun huiswerk te maken of lessen bij te wonen
5) en nog veel meer
Het is onnodig om te zeggen hoeveel soldaten in de winter generatoren nodig hebben om soortgelijke redenen + militaire operaties.

Uw steun is cruciaal tijdens aankomend vriesweer zonder stroomvoorziening. Rusland zal zich blijven richten op de energie-infrastructuur, waardoor Oekraïne helemaal geen elektriciteit meer heeft.

Ogen gericht op Oekraïne kopen Europese elektriciteitsgeneratoren en dragen deze over aan soldaten en burgers. Inmiddels zijn er 20 stuks naar Oekraïne gestuurd (https://lnkd.in/dumN8gu8). Help ons alstublieft dit aantal te laten groeien. Samen kunnen we het leven van mensen beter maken!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow