De winter is gearriveerd in Oekraïne

21 november 2022

De winter is al in Oekraïne. Mensen herinneren zich dit seizoen als een tijd van feesten en tradities, maar ze zullen geen straten vol kerstverlichting of warme, gezellige cafés zien. Dankzij Rusland, dat de elektriciteitscentrales bombardeert, zit Oekraïne sinds oktober zonder elektriciteit. Mensen hebben dagelijks 8u/24u elektriciteit en licht.

De Oekraïners hebben dringend en voortdurend behoefte aan elektriciteitsgeneratoren die hen daartoe in staat stellen
1) water koken
2) voedsel koken
2) communicatie-apparatuur opladen
3) licht in huis laten branden
4) studenten om hun huiswerk te maken of lessen bij te wonen
5) en nog veel meer
Het is onnodig om te zeggen hoeveel soldaten in de winter generatoren nodig hebben om soortgelijke redenen + militaire operaties.

Uw steun is cruciaal tijdens aankomend vriesweer zonder stroomvoorziening. Rusland zal zich blijven richten op de energie-infrastructuur, waardoor Oekraïne helemaal geen elektriciteit meer heeft.

Ogen gericht op Oekraïne kopen Europese elektriciteitsgeneratoren en dragen deze over aan soldaten en burgers. Inmiddels zijn er 20 stuks naar Oekraïne gestuurd (https://lnkd.in/dumN8gu8). Help ons alstublieft dit aantal te laten groeien. Samen kunnen we het leven van mensen beter maken!

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator