43 gedoneerde drones voor Oekraïne | Luchtvloot van ogen in de lucht

10 juni 2022

In de zending van vorige week heeft Eyes on Ukraine 40 nieuwe DJI Mini 2-drones en deze 43 tweedehands drones aan Oekraïne gedoneerd.
De 2e hands drones bestaan ​​uit 19 x Mavic Pro, 1 x Mavic 2, 3 x Mavic Air, 14 x Mavic Mini, 1 x Mini 2, 1 x Mini SE, 2 x Spark, 1 x Phantom 3 en 1 x Phantom 4

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator