Kunstenaarscollectief stuurt 60 drones naar Oekraïne | Tubantia

28 maart 2022

Kunstenaarscollectief Black Brick stuurt vanuit Enschede 60 drones naar Oekraïne: ‘Eyes in the sky’

Zestig drones worden door kunstenaarscollectief Black Brick in de kelder van Warp Technopolis gereedgemaakt voor vertrek naar Oekraïne. Net als bij de 187 drones van de eerste batch begin maart, maakt het team wederom een leger ‘eyes in the sky’ klaar voor surveillance aan het front. „Zo worden oorlogsmisdaden vastgelegd.”

Gerelateerde berichten

  • 16 april 2024

    In het land van wodka regeert een man met een ego zo groot als Siberië en een verstand van een luchtballon zonder bestemming. Zijn naam Putin, en hij had een briljant idee: een oorlog voeren waarvan niemand de reden begrijpt behalve hijzelf. De Russische troepen worden als kanonnenvoer naar het front gestuurd en moeten koste [...]

  • 14 april 2024

    Wat laatst een doodgewone zitting van het Europees Parlement moest worden, draaide even anders uit toen Guy Verhofstadt het woord nam: plots was er een scène vol drama toen Guy zijn stem verhief (zie video): "Ik kan het niet langer aanzien wat er in Oekraïne gebeurt! De Russen vallen doodgewone steden aan, ziekenhuizen, energie-infrastructuur, appartementsgebouwen... [...]

  • 14 april 2024

    We hebben 2 EcoFlow Delta Max 2000 geleverd aan ee brigade die de Zaporizja oblast verdedigt. Deze soldaten riskeren hun leven om hun land te bevrijden van de gewelddadige indringers. Wij beschermen Oekraïne samen met de 118e Brigade. Sponsor de volgende Ecoflow