Drones voor Oekraïne | NPO Radio 1

22 maart 2022

Minister Hoekstra van Buitenlandse Zaken wil een onderzoekscommissie instellen die de oorlogsmisdaden in Oekraïne gaat documenteren. Misschien moet hij even contact opnemen met Farid Bekirov en Bas Könning van Eyes on Ukraine, want zij reizen binnen een paar dagen – en misschien al wel morgen - af naar Oekraïne, met een bus vol drones die de oorlog gaan verslaan.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • 21 juli 2024

    De vraag naar accu powerstations is enorm. Maar ze zijn zowel kostbaar als schaars. Eyes on Ukraine is daarom constant op zoek naar alternatieven. Een kansrijk alternatief voor gebruik wat verder achter het front zijn compacte generatoren met op maat gemaakte USB laadstations. De generator-laadstation combinatie is door ons zelf bedacht. https://youtu.be/Zbvk5wQ9Y-s   Doneer de [...]

  • 21 juli 2024

    Soldaten die een training volgen bij Kolo-Fly krijgen na afloop een drone uitgereikt, indien voorradig. Sponsor de volgende drone zodat Kolo Fly aan iedere groep cursisten drones mee kan geven. https://youtu.be/U6DUP3kcMuE   Sponsor de volgende drone      

  • 20 juli 2024

    Deze 6 generatoren zijn afgeleverd aan de dappere 36e Marine Brigade. - 3 2-taktgeneratoren - 3 4-taktgeneratoren Sponsor de volgende generator